Vibeke Hellmann

Vibeke Hellmann

Livet og alt det der...

Min blog handler om lidt af hvert, stort og småt. Lige fra vejret til verdenspolitik.

Jul og juletanker

NetværkOprettet af vhellmann 22 dec, 2017 12:47:12
Julen er lige om hjørnet - i morgen er det lillejuleaftenRigtige julekort, ja dem som vi skriver i hånden er en tradition, som er ved at dø ud, alt kører på elektroniske platforme. Det er synd, for de gamle hyggelig traditioner gør noget særligt, jeg elsker at skrive kort og at få kort. nu står der en dejlig flok hos mig, sammen med andre julehilsner. næste år skriver jeg flere julekort end i år, helt sikkert. Og i år et par nytårskort til dem - som jeg ikke fik skrevet til denne jul.

I år er jeg sammen med gode venner i julen, siden vores mor døde beslutter vi os for, hvad vi så har lyst til i vores lille famlie i julen . Jeg vil gerne rejse i julen igen, det har jeg gjort et par gange, hvor min søster holdt julen i Danmark med vores mor.

Jeg vil gerne igen holde jul i Egypten, det er alletiders at være der. i den gamle kultur på de skønne historiske hoteller. Old Winther Palace i Luxor står på min juleliste, engang skal det være. Her sidder min gode veninde og jeg i den legendariske bar i det smukke gamle hotel. Dejlige minder . I år var vi en tur i Rostock på julemarked med Folketidende, det kan absolut anbefalesGlædelig jul - og må 2018 bliver et dejligt og godt nytår

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.